1714543597 1 Mayis ta bugun toplu tasima ucretsiz mi Istanbul Ankara

1 Mayıs’ ta (bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir için toplu taşıma kararı – Son Dakika Türkiye Haberleri

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı yurdun dört bir yanında etkinliklerle kutlanacak. Geride bıraktığımız resmi tatillerde uygulanan ücretsiz toplu taşıma uygulaması 1 Mayıs’ta da devam edecek.

1 Mayıs’ ta (bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir için toplu taşıma kararı - 1

İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yapılan açıklamaya göre, İBB’nin işlettiği toplu ulaşım araçları, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 1 Mayıs’ta ücretsiz olacak.

1 Mayıs’ ta (bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir için toplu taşıma kararı - 2

ANKARA’TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ankara’da raylı sistemler için karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta Başkentray, hattı seferleri ücretsiz olacak.

1 Mayıs’ ta (bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir için toplu taşıma kararı - 3

İZMİR’DE TOPLU ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, resmi tatil olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

1 Mayıs Çarşamba günü; ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı’nda seferler yüzde 50 indirimli yapılacak.

İZBAN ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi -TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN’da ise seferler Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir